середа, 21 березня 2012 р.





Шалений місяць, який ще не скінчився...і після якого в мене чомусь спалахнуло велетенське бажання подорожувати ..дуже хочеться поїхати в Люксембург, Бельгію і Францію...будем надіятися що так і буде :)

Ухх все почалося із Тренінгу CMS "GO EAST" ніколи не сподівався що на тренінгах можна знайти стільки класних людей а особливо друзів!!!...які тобі завжди допоможуть, якщо ти схочеш їхати до них в гості в їхню країну...навіть трохи скучаю за цим часом ...
це був шалений тиждень...кожного дня лягати в 4 годині ранку і прокидатися через 4 години це було випробування, але ми витримали його ... це було круто жити в одному з найкращих готелів Львова цілий тиждень...відчув себе туристом в своєму рідному львові :) кумедно....
.... за цей тиждень ми стільки обходили різних кафешок і барів і різних цікавих місць...я напевно за цілий рік стільки не обходив цікавинок як за цей тиждень...Виский замок, Криївка, Мазох, Лівий берег, Майстерня шоколаду, Дзига, ХДРД, Під Бамбетлем ( чи на бамбетлі ...не памятаю ) і ще багато багато чого цікавого було відвідано нами;)


оооо а це ми робили на 8 березня нашим дівчатам такий подаруночок...відкритки саморобні ;) вони приємно були вражені :)

ехх надіюся я ще всіх цих людей побачу...хотілося б... бо хороших людей завжди приємно бачити і приємно з ними спілкуватися :)


P.S. давно мав це опублікувати...але щось дуже вже розлінився :)
пісня під яку ми так відривалися на цьому тренінзі...уххх
Phoenix - Rome :)
всім гарного вечора :)

Немає коментарів:

Дописати коментар